Makinë industriale të gjitha-në-një
Ekrani industrial
IPC
poshtë
 • Kanalet e Shërbimit
  Kanalet e Shërbimit 30

  +
  Kanalet e Shërbimit
 • Klientë bashkëpunues
  Klientë kooperativë 3000

  +
  Klientë bashkëpunues
 • Vëllimi i dërgesës së produktit
  Vëllimi i dërgesës së produktit 600000

  +
  Vëllimi i dërgesës së produktit
 • Certifikimi i produktit
  Certifikimi i produktit 110

  +
  Certifikimi i produktit
PËR NE

PROFILI I KOMPANISË

APQ, e themeluar në vitin 2009 dhe me seli në Suzhou, është një ofrues shërbimi i fokusuar në shërbimin e domenit industrial të informatikës AI.Kompania ofron një gamë të gjerë produktesh IPC (PC Industriale), duke përfshirë kompjuterë tradicionalë industrialë, kompjuterë industrialë të gjithë-në-një, monitorë industrialë, pllaka amë industriale dhe kontrollues industrialë.Përveç kësaj, APQ ka zhvilluar produkte softuerike shoqëruese të tilla si IPC SmartMate dhe IPC SmartManager, duke qenë pioniere e parë E-Smart IPC në industri.Këto risi aplikohen gjerësisht në fusha të tilla si vizioni, robotika, kontrolli i lëvizjes dhe digjitalizimi, duke u ofruar klientëve zgjidhje të integruara më të besueshme për llogaritjen inteligjente industriale.

LEXO MË SHUMËmë shumë
 • Rreth Nesh
 • Rreth nesh 2
 • Rreth nesh 3
 • Rreth nesh 4
më shumë
PRODUKT

KATEGORIA E PRODUKTEVE

 • Makinë Industriale Gjithë-Në-Një
 • Kompjuter industrial i integruar
 • Ekrani industrial
 • IPC
 • Motherboard industriale
 • Produktet e Industrisë
ZGJIDHJE

ZGJIDHJE TOTALE

Zgjidhjet e APQ aplikohen gjerësisht në fusha të ndryshme si vizioni, robotika, kontrolli i lëvizjes dhe digjitalizimi.Kompania vazhdon të ofrojë produkte dhe shërbime për ndërmarrje të shumta standarde të klasit botëror, duke përfshirë Bosch Rexroth, Schaeffler, Hikvision, BYD dhe Fuyao Glass, ndër të tjera.Apache ka ofruar zgjidhje dhe shërbime të personalizuara për mbi 100 industri dhe më shumë se 3,000 klientë, me një vëllim kumulativ dërgesash që tejkalon 600,000 njësi.

LEXO MË SHUMËMë shumë
 • Vizioni
  Produkte elektronike 3C

  Vizioni

 • Dixhitalizoni
  Bateri litiumi

  Dixhitalizoni

 • robot
  robot

  robot

 • Kontrolli i lëvizjes
  gjysmëpërçues

  Kontrolli i lëvizjes

MERRNI MOSTRA

Ofrimi i zgjidhjeve të integruara më të besueshme për llogaritjen inteligjente industriale

Kliko Për KërkimKliko Për Kërkim
LAJME

LAJME DHE INFORMACION

Lajme

Duke u ofruar klientëve zgjidhje të integruara më të besueshme për llogaritjen inteligjente industriale, duke fuqizuar industritë që të jenë më të zgjuara.

Pamjet e lajmeve