Индустриска сè-во-едно машина
Индустриски приказ
IPC
надолу
 • Сервисни канали
  Сервисни канали 30

  +
  Сервисни канали
 • Кооперативни клиенти
  Кооперативни клиенти 3000

  +
  Кооперативни клиенти
 • Обем на испорака на производи
  Обем на испорака на производи 600000

  +
  Обем на испорака на производи
 • Сертификација на производот
  Сертификација на производот 110

  +
  Сертификација на производот
ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

APQ, основана во 2009 година и со седиште во Сужоу, е давател на услуги фокусиран на опслужување на доменот на компјутерска индустриска вештачка интелигенција.Компанијата нуди широк спектар на производи IPC (индустриски компјутери), вклучувајќи традиционални индустриски компјутери, индустриски се-во-едно компјутери, индустриски монитори, индустриски матични плочи и индустриски контролери.Дополнително, APQ разви придружни софтверски производи како што се IPC SmartMate и IPC SmartManager, пионерски на првиот E-Smart IPC во индустријата.Овие иновации се широко применети во области како што се видот, роботиката, контролата на движењето и дигитализацијата, обезбедувајќи им на клиентите посигурни интегрирани решенија за интелигентно пресметување на индустриски рабови.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕповеќе
 • За нас
 • За нас 2
 • За нас 3
 • За нас 4
повеќе
ПРОИЗВОД

КАТЕГОРИЈА НА ПРОИЗВОД

 • Индустриска сè-во-едно машина
 • Вграден индустриски компјутер
 • Индустриски приказ
 • IPC
 • Индустриска матична плоча
 • Индустриски производи
РЕШЕНИЕ

ТОТАЛНО РЕШЕНИЕ

Решенијата на APQ интензивно се применуваат во различни области како што се видот, роботиката, контролата на движењето и дигитализацијата.Компанијата продолжува да обезбедува производи и услуги на бројни репер претпријатија од светска класа, вклучувајќи ги Bosch Rexroth, Schaeffler, Hikvision, BYD и Fuyao Glass, меѓу другите.Apache испорача приспособени решенија и услуги до над 100 индустрии и повеќе од 3.000 клиенти, со кумулативен обем на пратки што надминува 600.000 единици.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕПовеќе
 • Визија
  3C електронски производи

  Визија

 • Дигитализирај
  Литиумска батерија

  Дигитализирај

 • робот
  робот

  робот

 • Контрола на движење
  полупроводник

  Контрола на движење

ДОБИЈ ПРИМЕРОЦИ

Обезбедување посигурни интегрирани решенија за интелигентно пресметување на индустриски рабови

Кликнете за истрагаКликнете за истрага
ВЕСТИ

ВЕСТИ И ИНФОРМАЦИИ

Вести

Нудејќи им на клиентите посигурни интегрирани решенија за интелигентно пресметување со индустриски врвови, поттикнувајќи ги индустриите да бидат попаметни.

Слики од вести